losz-big.jpg, 8,0kB

Távervezés

A szolgáltatás díja függ a tervezendő tér méretétől, a rajzok mennyiségétől és típusától. Valamilyen formában egyenértékű a tervezés első szakaszával, azonban, mivel fontos tényezők, információk nem állnak rendelkezésre, inkább irányadónak, javaslatnak tekinthető, kevésbé személyre szabott. Egyes esetekben viszont a távtervezés kiváló lehetőség és pénzkímélő megoldás amikor:
• távolsági vagy egyéb akadályok léteznek;
• konkrét elképzelései vannak, egyedül szeretné összeválogatni a bútorokat, de funkcionális megoldásokra vagy térszervezésre van szüksége;
• csak a lehetőségeket szeretné felmérni az adott helyiségről, lakásról.

Távtervezésnél a tervben szereplő bútorok standard méretűek. Amennyiben egyedi beépített bútorokról is van szó, azokról méretezett rajzokat készítek. Szükséges elküldeni a pontos méreteket a megtervezendő helyiségről vagy méretezett alaprajzot (M= 1:50 vagy M= 1:100 léptékű, jól olvasható legyen). Minél részletesebb leírást kérek az igényekről illetve a rajzon nem látható olyan részekről, amelyek szerepet játszhatnak a tervezésnél. Nagyon hasznosak a fotók!

Az ajánlatkérés elküldhető e-mailen az info@loredanaberendez.hu címre. Az árajánlat* elfogadása esetén kérem az írásos megrendelést, az aláírt megállapodást és az előleg befizetéséről szóló banki átutalási igazolást, amely tartalmazza a megrendelési számot is! A terveket és a hozzájuk tartozó mellékleteket a vállalt határidőre e-mailen és postán is továbbítom, a kiállított végszámlával együtt. ÁLTALÁNOS DÍJAZÁSÉRT KATT IDE »